Γερμανία: Μπορεί να βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου στην Ευρώπη εκτιμά ο Αντικαγκελάριος Χάμπεκ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Μπορεί να βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου στην Ευρώπη εκτιμά ο Αντικαγκελάριος Χάμπεκ
Δεν αφήνουμε την Ουκρανία μόνη, ανέφερε ο Γερμανός πολιτικός.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου στην Ευρώπη, δήλωσε ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας και Πολιτικής για το Κλίμα Ρόμπερτ Χάμπεκ, αναφερόμενος στην ουκρανική κρίση.

«Έχουμε μεγάλους στρατούς με τεθωρακισμένα παραταγμένους από τη μία πλευρά και από την άλλη. Είναι απολύτως ανησυχητικό και απειλητικό», επισήμανε ο κ. Χάμπεκ μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα ntv/RTL. Αναφερόμενος ακόμη στην επικείμενη επίσκεψη του Καγκελάριου Όλαφ Σολτς αύριο στο Κίεβο και την Τρίτη στη Μόσχα, έκανε λόγο για δείγμα αφενός ότι «δεν αφήνουμε την Ουκρανία μόνη» και αφετέρου ότι «προσπαθούμε να χτίσουμε μια γέφυρα η οποία δεν είναι απαραίτητα ορατή αυτή τη στιγμή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Επιστροφή ενός ενοικίου και χωρίς τη συμπλήρωση του αριθμού μισθωτηρίου συμβολαίου

Ποδόσφαιρο: Πώς γίνονται μεταγραφές χωρίς μετρητά - Το παράδειγμα της Premier League

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider