Θεσσαλονίκη: Δικάζεται στο αυτόφωρο ο 23χρονος για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Δικάζεται στο αυτόφωρο ο 23χρονος για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών
Αστυνομία
Η δίκη στο Αυτόφωρο συνδέεται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος μετά το φονικό.

Δικάζεται, αυτή την ώρα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο 23χρονος που συνελήφθη και κρατείται για τη δολοφονία του 19χρονου στη Χαριλάου, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή, απ' όπου πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Εις βάρος του ασκήθηκε -μεταξύ άλλων- δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η δίκη στο Αυτόφωρο συνδέεται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος μετά το φονικό. Όπως κατέθεσε αστυνομικός εξεταζόμενος από το Δικαστήριο, στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν κλειδιά του συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι από τον συγκεκριμένο χώρο (που ήταν κλειδωμένος κατά την άφιξη της αστυνομίας) κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία 19χρονου: Προθεσμία για την Δευτέρα στον κατηγορούμενο - Και 2η δικογραφία εις βάρος του

Θεοδωρικάκος: Απαίτηση της κοινωνίας η απόδοση δικαιοσύνης για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider