Τζόκοβιτς: Ανυπόσταστες οι πληροφορίες για νέα σύλληψη του τενίστα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζόκοβιτς: Ανυπόσταστες οι πληροφορίες για νέα σύλληψη του τενίστα
Υπενθυμίζεται ότι στην Αυστραλία δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν που δεν είναι διπλά εμβολιασμένος.

Ανυπόστατες είναι οι πληροφορίες για νέα σύλληψη και απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την αυστραλιανές αρχές, λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, το δικαστήριο της Μελβούρνης δικαίωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη διαμάχη του με την κυβέρνηση της χώρας, καθώς έκρινε λανθασμένη την ανάκληση της βίζας του Σέρβου τενίστα, στον οποίο είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή δεν είχε εμβολιαστεί, ωστόσο πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για εκ νέου σύλληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια δημοσιογράφος από τη Σερβία μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα. Κάτι που τελικά δεν ίσχυε, όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αυστραλία δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν που δεν είναι διπλά εμβολιασμένος. Ο υπουργός Υγείας, επίσης, ήταν ξεκάθαρος προς την ομοσπονδία τένις, να μην αφήσει κανέναν τενίστα να έρθει αν δεν έχει εμβολιαστεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κέρδισε την έφεση για την ανάκληση της βίζας του ο Τζόκοβιτς

gazzetta
gazzetta reader insider insider