Τζιτζικώστας:  Να παραμείνουμε ενωμένοι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζιτζικώστας:  Να παραμείνουμε ενωμένοι
Ενότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και κυρίως υγεία εύχεται στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Ενότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και κυρίως υγεία εύχεται στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022 ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Το 2022 θα είναι χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά δημιουργίας και αισιοδοξίας για όλους τους Μακεδόνες, για όλους τους Έλληνες. Υγεία, δύναμη και αγάπη για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάκαμψης και να οδηγήσουμε την πατρίδα στο δρόμο της ανάπτυξης» σημειώνει ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται το νέο έτος «να παραμείνουμε ενωμένοι, να σταθούμε όρθιοι στα δύσκολα και με αλληλεγγύη ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε το 2022 να είναι καλύτερο από το 2021 για τη Θεσσαλονίκη, την Κεντρική Μακεδονία και ολόκληρη τη χώρα. Εγγύηση αποτελεί η ισχυρή θέληση όλων μας και η πίστη στις δικές μας δυνάμεις. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider