Κύπρος: 2.241 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κύπρος: 2.241 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι σήμερα δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 630.

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι σήμερα δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19 και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 630. Εξάλλου, 168 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 84 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 80,96% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Επιπλέον 15 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 98.047 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) και 2.241 (ποσοστό θετικότητας: 2,29% νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 154.926.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider