Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή και σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή και σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Κατάθεση Καλογρίτσα στην προανακριτική της Βουλής
Σήμερα απολογείται για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί και σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Να θυμίσουμε πως τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις πράξεις που τού αποδίδονται, επανέλαβε ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά την απολογία του τηλεπαρουσιαστή.

Όπως ανέφερε, για την υπόθεση για την οποία κρατείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για ροζ βίντεο

gazzetta
gazzetta reader insider insider