Κ. Φραγκογιάννης: Συναντήσεις με Έλληνες επιστήμονες κι επιχειρηματίες στη Βοστώνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κ. Φραγκογιάννης: Συναντήσεις με Έλληνες επιστήμονες κι επιχειρηματίες στη Βοστώνη
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της επταήμερης επίσκεψης του κ. Φραγκογιάννη στις ΗΠΑ, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστο Δήμα.

Με συναντήσεις διαπρεπών Ελλήνων επιστημόνων και επιχειρηματιών ξεκίνησε «δυναμικά», την επίσκεψή του στη Βοστώνη ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης. Την ικανοποίησή του αυτή εξέφρασε και με την ανάρτηση φωτογραφίας μαζί τους στο ελληνικό προξενείο της Βοστώνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Πρόκειται για την δρ Κάτια Καράλη @RegeneronDNA, τον βραβευμένο με Νόμπελ Καθηγητή Αστροφυσικής Ερωτόκριτο Κατσαβουνίδη, τον CIO της Cambridge Associates Κωνσταντίνο Ντιμίζα, και τον CEO @Stromasys_HQ Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της επταήμερης επίσκεψης του κ. Φραγκογιάννη στις ΗΠΑ και ειδικότερα, στην Βοστώνη και στο Σαν Φρανσίσκο στη συνέχεια, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστο Δήμα. Όπως είχε τονίσει σε συνέντευξή του χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών, στόχος της επίσκεψης αυτής «είναι να οικοδομήσουμε μια γέφυρα που θα ενώσει τα σημεία και θα διευκολύνει την αμφίδρομη ροή ανθρώπων, ιδεών και κεφαλαίων, μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, για σημαντικές συνέργειες και υλοποίηση καινοτόμων έργων με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας και με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider