Γλυκά Νερά: Η εισαγγελική πρόταση - κόλαφος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γλυκά Νερά: Η εισαγγελική πρόταση - κόλαφος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Εισαγγελική πρόταση «φωτιά» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τον εισαγγελέα, Γιώργο Νούλη, να του «δείχνει» το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με την 24σέλιδη πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νούλης ζητά την παραπομπή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την έρευνα δεν προέκυψαν συνεργοί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ δεν υπάρχει κάτι αξιοποιήσιμο από την άρση απορρήτου.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider