Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο - «Με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο - «Με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου»
Στο Λευκό Οίκο βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, οι Γιάννης και Θανάσης και οι Μιλγουόκι Μπακς

Στο Λευκό Οίκο βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (08/11), οι Γιάννης και Θανάσης και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπου συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εθιμοτυπικής συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Η εν λόγω επίσκεψη βεβαίως είχε κι έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και ήταν η πρώτη ομάδας του ΝΒΑ στο Λευκό Οίκο έπειτα από πέντε χρόνια, καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του πλανήτη, είχαν αρνηθεί να συναντηθούν με τον προηγούμενο Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Στον επίσημο λογαριασμό του NBA μάλιστα ανέβηκε κι ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει ο ηγέτης των Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος στη διαδρομή του από τα Σεπόλια μέχρι το Λευκό Οίκο.

«Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ» ανέφερε ο περσινός MVP των τελικών του NBA.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider