Βατικάνο: Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στον πάπα Φραγκίσκο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βατικάνο: Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στον πάπα Φραγκίσκο
Ο πάπας έχει ταχθεί επανειλημμένα υπέρ της εκστρατείας εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για πράξη ευθύνης και αλτρουϊσμού.

Στο Βατικανό χορηγήθηκε η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στον πάπα Φραγκίσκο.

Τις τελευταίες ημέρες, στην Αγία έδρα ξεκίνησε η χορήγηση της τρίτης δόσης σε όλους τους κατοίκους της ηλικίας άνω των ογδόντα ετών, όπως και σε όσους πάσχουν από χρόνιες ασθένειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φραγκίσκος είχε λάβει την πρώτη δόση σκευάσματος κατά της Covid 19 τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο πάπας έχει ταχθεί επανειλημμένα υπέρ της εκστρατείας εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για πράξη ευθύνης και αλτρουϊσμού, με την οποία προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης: Τα έξι νέα μέτρα για τη στέγαση - Περιορισμοί στο Airbnb, ρύθμιση για δάνεια σε ελβετικό φράγκο

Έγραψε ιστορία ο Έλον Μασκ: Πρώτος άνθρωπος με πλούτο 600 δισ. δολαρίων

Έρχεται η σούπερ φορολοταρία: Θα μοιράσει 100.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider