Ελλάδα
11-10-2021 | 14:01

ΔΣΑ: Σε κοινή πορεία οι Μ. Καλαντζόπουλος και Θ. Μαντάς στις επικείμενες εκλογές

Newsroom
Μοιράσου το
ΔΣΑ: Σε κοινή πορεία οι Μ. Καλαντζόπουλος και Θ. Μαντάς στις επικείμενες εκλογές
live updates: Ανανεώθηκε πριν

 Σε κοινή πορεία οι Μ. Καλαντζόπουλος και Θ. Μαντάς, στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία» και ο Θεόδωρος Μαντάς, ως επικεφαλής της παράταξης «Παρίσταμαι Υπέρ» ανακοίνωσαν ότι θα έχουν κοινή πορεία στις δικηγορικές εκλογές του επερχόμενου Νοεμβρίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι κκ Καλαντζόπουλος και Μαντάς αναφέρουν:

«Σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων που ως δικηγόροι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών που μαστίζουν τον κλάδο μας.

Επιλέγουμε την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία, στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου, θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα.

Γιατί οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συναπόφαση και όχι κατακερματισμό με μόνο σκοπό την απλή καταγραφή δυνάμεων, η οποία δεν προσφέρει λύσεις.

Η "Σύγχρονη Δικηγορία" και το "Παρίσταμαι Υπέρ" ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.