Forbes: Ο Τζεφ Μπέζος ξανά στην κορυφή με 185,2 δισ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Forbes: Ο Τζεφ Μπέζος ξανά στην κορυφή με 185,2 δισ. δολάρια
Σύμφωνα με το Forbes, στο κλείσιμο των συναλλαγών την Τετάρτη, η περιουσία του Μπέζος ανερχόταν στα 186,1 δισ. δολάρια.

Ο Τζεφ Μπέζος επέστρεψε στην πρώτη θέση της κατάταξης των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, λίγες εβδομάδες αφού έχασε τον «τίτλο» από τον μεγιστάνα της μόδας Μπερνάρ Αρνό, στα τέλη του Ιουλίου.

Την Τετάρτη ο Αρνό κατέγραψε απώλειες ύψους 9,9 δισ. δολαρίων, με την μετοχή της LVMH να πέφτει κατά -5,2%. Σύμφωνα με το Forbes, στο κλείσιμο των συναλλαγών την Τετάρτη, η περιουσία του Μπέζος ανερχόταν στα 186,1 δισ. δολάρια, ο Αρνό ερχόταν δεύτερος με 185 εκατ. δολάρια, ενώ ακολουθούν ο Έλον Μασκ με 181, 2 δισ. δολάρια.

Σήμερα, Παρασκευή, το Forbes αναθεώρησε εκ νέου την κατάταξη. Ο Τζεφ Μπέζος παραμένει στην πρώτη θέση, όμως με περιουσία 185,2 δισ. δολάρια, ακολουθεί ο Έλον Μασκ με 177,1 δισ. δολάρια και στην τρίτη θέση της κατάταξης των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, βρίσκεται ο Μπερνάρ Αρνό με 173,2 δισ. δολάρια.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Τζεφ Μπέζος αποχώρησε από τον ρόλο του ως CEO της Amazon, όμως συνεχίζει να διατηρεί το ρόλο του ως ececutive chairman και διαθέτει κάτι παραπάνω από 10% των μετοχών της Amazon, ποσοστό που αποτελεί το 88% της προσωπικής του περιουσίας. Το υπόλοιπο καλύπτουν οιQ Blue Origin, Washington Post, ένα σημαντικό ποσοστό ακίνητης περιουσίας και άλλες επενδύσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider