Μιανμάρ: Πολίτες κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον πρεσβευτή της χώρας τους στον ΟΗΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μιανμάρ: Πολίτες κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον πρεσβευτή της χώρας τους στον ΟΗΕ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι δύο ύποπτοι «σχεδίαζαν να τραυματίσουν σοβαρά ή να σκοτώσουν τον πρεσβευτή» σε μια επίθεση που θα γινόταν στο αμερικανικό έδαφος.

Δύο πολίτες της Μιανμάρ συνελήφθησαν επειδή σχεδίαζαν να σκοτώσουν ή να τραυματίσουν τον πρεσβευτή της χώρας τους στα Ηνωμένα Έθνη, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Μανχάταν.

Ο διπλωμάτης Κιάου Μόε Τουν υποστηρίζει το φιλοδημοκρατικό κίνημα και αρνήθηκε να παραιτηθεί από το αξίωμά του, όπως τον διέταξε η στρατιωτική χούντα που ανέτρεψε την κυβέρνηση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι δύο ύποπτοι «σχεδίαζαν να τραυματίσουν σοβαρά ή να σκοτώσουν τον πρεσβευτή» σε μια επίθεση που θα γινόταν στο αμερικανικό έδαφος, είπε η Όντρεϊ Στράους, η ομοσπονδιακή εισαγγελέας της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κτηματολόγιο: Τι μπορεί να σημαίνει μια αεροφωτογραφία του 1945 για ακίνητα και ιδιοκτησίες

Πρέσβειρα ειδικών αποστολών - Το ποδαρικό στη Βουλή - Η ευρω-αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ

Το φθινοπωρινό τεστ των οίκων αξιολόγησης - Όταν το περιθώριο αξίζει περισσότερο από το βαρέλι - Οι δύο φάκελοι που συναντιούνται στα νησιά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider