Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ
Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας σημείωσε ότι όλα τα στοιχειά που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Την άποψη πως για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η κ. Ευθυμίου ανέφερε ότι από την αρχή υπήρχαν προβληματικά σημεία στην κατάθεση του πιλότου, ωστόσο δεν υπήρχε καθαρή εικόνα σχετικά με την καταγγελόμενη ληστεία, προσθέτοντας πως σενάριο της ληστείας υπήρχε ρεαλισμός.

Η ίδια σημείωσε πως εφόσον ερευνήθηκαν όλα τα στοιχεία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας, τότε οι υποψίες στράφηκαν στο σύζυγο.

Επίσης, σημείωσε ότι όλα τα στοιχειά που έδειξαν ως ύποπτο τον σύζυγο συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε πως ένα από τα στοιχειά αυτά ήταν το δέσιμο στα χεριά του καθώς τα σημάδια που είχε δεν συσχετίζονταν με τις ώρες που ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν δεμένος.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου. Ωστόσο, πρόσθεσε πως συνεχίζεται η κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Μόλις το 2,5% των 30άρηδων είναι γονείς - Με εισοδήματα έως 10.000 ευρώ η πλειοψηφία τους

Ακίνητα: Έξι φορο-ανάσες για τους ιδιοκτήτες το 2026 – «Ψαλίδι» σε φόρους και τεκμήρια

Οι ξεχωριστές business της Τότεναμ: Πώς οι 0 εγχώριοι τίτλοι «χαρίζουν» χρυσάφι στους Λονδρέζους

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider