Περ. Αττικής: Η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, αντικείμενο διευρυμένης σύσκεψης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Περ. Αττικής: Η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, αντικείμενο διευρυμένης σύσκεψης
«Η Αττική αλλάζει, εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

«Η Αττική αλλάζει, εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την ολοκλήρωση της σύσκεψης για την ολιστική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Α. Σκέρτσου, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Σ. Πέτσα και δημάρχων της περιοχής.

Στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, συζητήθηκε μεταξύ άλλων η λειτουργική διασύνδεση και η υλοποίηση έργων και υποδομών στο αστικό τμήμα του παραλιακού μετώπου της Αττικής με τη στενή συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας και όμορων Δήμων.

Στη συζήτηση τοποθετήθηκαν επίσης ο γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκης, οι δήμαρχοι: Πειραιά Γ. Μώραλης, Μοσχάτου-Ταύρου Α. Ευθυμίου, Καλλιθέας Δ. Κάρναβος, Π. Φαλήρου Ι. Φωστηρόπουλος, Αλίμου Α. Κονδύλης και Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου. Από την Περιφέρεια ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Δ. Δρόσης και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Αλ. Καλογερόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και μελετητές του έργου.

Οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν θετικά ως προς την αναγκαιότητα υλοποίησης εμβληματικών έργων «με αναπτυξιακό πρόσημο που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών» ενώ ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για μία «οραματική» και «εμβληματική» αστική παρέμβαση η οποία θα γίνει πράξη με την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider