Η Δανία ανοίγει τα σύνορα της στους τουρίστες από την Πρωτομαγιά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Δανία ανοίγει τα σύνορα της στους τουρίστες από την Πρωτομαγιά
Αρχικά για τουρίστες από Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και την Ισλανδία και στη συνέχεια για τους πολίτες από την ΕΕ και από τις χώρες της ζώνης του Σένγκεν.

Η Δανία θα επιτρέψει από την 1η Μαΐου την είσοδο τουριστών στο έδαφος σε πολίτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της χώρες της ζώνης του Σένγκεν που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας την Τρίτη, από τις 19 Απριλίου θα επιτραπεί η είσοδο τουριστικών από τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία και την Ισλανδία, ενώ από την αρχή του επόμενου μήνα θα επιτραπεί η είσοδος στη Δανία και των πολιτών από χώρες της ΕΕ και της ζώνης του Σένγκεν που θα έχουν κάνει εμβόλια κατά του Covid.19.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η προκαταβολή στους δικαιούχους - Πότε θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό

Άδεια: Τι γίνεται αν δεν την πάρεις εντός του έτους - Τι αλλάζει από το 2026 και τι μπορεί να απαιτήσεις από τον εργοδότη

Τι είναι αυτοί οι αριθμοί που μας καλούν από Βρετανία, Τυνησία και αλλού

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider