Συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία για Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία για Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θα συνεδριάσει εκ νέου πριν από την Κυριακή των Βαΐων, προκειμένου να αποτιμήσει την κατάσταση.

Τη συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες και οι μονές τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και το Πάσχα, αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, η οποία συνεδρίασε χθες και σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ΔΙΣ θα συνεδριάσει εκ νέου τη Βουβή Εβδομάδα, εβδομάδα προ της Κυριακής των Βαΐων, προκειμένου να αποτιμήσει την κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider