Ελλάδα
28-03-2021 | 21:27

Χαρδαλιάς: 30 εταιρείες κατέθεσαν φάκελο για τα 10 εκατ. self-tests

Newsroom
Μοιράσου το
Χαρδαλιάς: 30 εταιρείες κατέθεσαν φάκελο για τα 10 εκατ. self-tests
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Συνολικά 30 εταιρείες κατέθεσαν πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για να αναλάβουν το διαγωνισμό για τα  10 εκατ. self-tests ανίχνευσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλία, πρόκειται για τις εταιρείες: Naturalis, Petroil, Μίγκος, Δίγκας, ENNOVATIVE, Bioplus, Dermis, ΦΑΓΚΡΟΝ, ΑΝΤΙΣΕΛ, Helix, Biospeedia, Ramma Dental, Medhealth, Hygiene ONE, GMK Medical, Ξενοφών Γερμανός, Swiss Med, Medella, Asklipios Medical Group, URF Pharmaceutical, BIOSNA, Roche, QEFII, Πήγασος, MEEPMENT, BIOPROM, MARVIFARM, Anats, MedTrust και Anachem.

«Η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της Τεχνικής Αξιολόγησης των προφερόμενων τεστ από Επιτροπή που αποτελείται από τρεις καθηγητές από τρία διαφορετικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ώρες, έτσι ώστε αύριο να αποσταλεί ο φάκελος του διαγωνισμού στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την διενέργεια προσυμβατικού ελέγχου» αναφέρεται σε ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.