Κορονοϊός: Πρόστιμα 357.300 ευρώ και 3 συλλήψεις στους χθεσινούς ελέγχους της ΕΛΑΣ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορονοϊός: Πρόστιμα 357.300 ευρώ και 3 συλλήψεις στους χθεσινούς ελέγχους της ΕΛΑΣ
Πρόστιμα ύψους 357.300 ευρώ επιβλήθηκαν χθες από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, ενώ η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Πρόστιμα ύψους 357.300 ευρώ επιβλήθηκαν χθες από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων.

Συνολικά διενεργήθηκαν 78.129 έλεγχοι και καταγράφηκαν 1.139 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, εκ των οποίων το 83% για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε δίνεται - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό

Προσλήψεις 100 ανέργων στον «αμαρτωλό» ΟΠΕΚΕΠΕ

Οικισμοί κάτω των 2.000 κατοίκων: Μέχρι πότε θα ισχύουν τα υφιστάμενα όρια – Ποιοι μπορούν να χτίσουν

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider