Κορονοϊός: Πρόστιμα 357.300 ευρώ και 3 συλλήψεις στους χθεσινούς ελέγχους της ΕΛΑΣ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορονοϊός: Πρόστιμα 357.300 ευρώ και 3 συλλήψεις στους χθεσινούς ελέγχους της ΕΛΑΣ
Πρόστιμα ύψους 357.300 ευρώ επιβλήθηκαν χθες από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, ενώ η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Πρόστιμα ύψους 357.300 ευρώ επιβλήθηκαν χθες από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες για μη τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για παραβιάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη διοργάνωση ιδιωτικών συναθροίσεων.

Συνολικά διενεργήθηκαν 78.129 έλεγχοι και καταγράφηκαν 1.139 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, εκ των οποίων το 83% για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Αναλυτικά οι δικαιούχοι

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider