Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες των Σερρών για πλημμυρικά φαινόμενα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες των Σερρών για πλημμυρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, καθώς υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα στον ποταμό Στρυμόνα, εντός του βουλγαρικού εδάφους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Σόφια, και με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα εκατέρωθεν της κοίτης του Στρυμόνα, εντός του βουλγαρικού εδάφους, όπου έχουν σπάσει τα υδατοφράγματα σε διάφορες περιοχές και πλημμυρίζουν κατοικημένες περιοχές, αγροτικές εκτάσεις και οδικό δίκτυο».

«Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Βούλγαρου πρωθυπουργού με τους αρμόδιους υπουργούς, στην οποία έγινε γνωστό ότι η κατάσταση εξομαλύνεται», επισημαίνει.

«Λόγω των ελλιπών πληροφοριών που λαμβάνουμε από την βουλγαρική πλευρά, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών είναι σε αυξημένη επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο», καταλήγει η ανάρτηση

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Lamda - Ελληνικό: «Ψηλώνει» ο Riviera Tower, διεθνές ενδιαφέρον για τα οικιστικά - Η τελευταία «φουρνιά» deals

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Με περιθώριο ανόδου έως 23% μπαίνει το Χρηματιστήριο της Αθήνας στο 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider