EE: Συμφωνία για νέα παράταση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
EE: Συμφωνία για νέα παράταση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας

Οι ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα να παρατείνουν για έξι μήνες τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία για την παρέμβασή της στην Ουκρανία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Συμφωνία για ... παράταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας», ανέφερε ο Μπάρεντ Λέιτς μέσω Twitter, επιβεβαιώνοντας την κρίση του ευρωπαϊκού μπλοκ ότι η Μόσχα δεν έχει εφαρμόσει τους όρους της ειρηνευτικής συμφωνίας του Μινσκ.

Η ΕΕ έχει πλήξει τους ρωσικούς τομείς ενέργειας, χρηματοοικονομικών και όπλων λόγω του ρόλου της Μόσχας στον πόλεμο στην Ουκρανία και παρατείνει επανειλημμένα τις κυρώσεις της καθώς το Κρεμλίνο δεσμεύεται να μην επιστρέψει τη χερσόνησο της Κριμαίας στο Κίεβο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εμείς συζητάμε για 1 ή 1,5 λεπτό φθηνότερο ρεύμα, όταν η αγροτική υφήλιος φλέγεται…

Επιδότηση έως 1.000 ευρώ για την πρόσληψη 10.000 άνεργων γυναικών - Έμφαση σε μητέρες

Ποιες επιχειρήσεις γλιτώνουν τον ΦΠΑ για συναλλαγές στην ΕΕ - Οι βασικές προϋποθέσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider