Στο CVC Fund VII πέρασαν οι μαρίνες της D-Marin στην Τουρκία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο CVC Fund VII πέρασαν οι μαρίνες της D-Marin στην Τουρκία
Με την κίνηση αυτή το CVC Fund VII αύξησε πλέον τον αριθμό των μαρινών που διαχειρίζεται στις 14 σε Τουρκία, Ελλάδα, Κροατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαυροβούνιο.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων της D-Marin εξαγόρασε από τον τουρκικό Όμιλο Doğuş το CVC Fund VII, όπως ανακοίνωσε η CVC Capital Partners.

Επί της ουσίας πέρασαν στην κατοχή του και οι τρεις μαρίνες που λειτουργούν στην Τουρκία, οι οποίες δεν είχαν ενταχθεί στην εξαγορά του Ιανουαρίου. Με την κίνηση αυτή το CVC Fund VII αύξησε πλέον τον αριθμό των μαρινών που διαχειρίζεται στις 14 σε Τουρκία, Ελλάδα, Κροατία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαυροβούνιο.

Ο István Szőke, Διευθύνων Σύμβουλος της CVC Capital Partners, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας κορυφαίας πολυεθνικής εταιρίας εκμετάλλευσης και διαχείρισης πολυτελών μαρίνων, μέσω της οργανικής ανάπτυξης και μελλοντικών εξαγορών. Η CVC Capital Partners διαθέτει αποδεδειγμένη επιχειρηματική σταθερότητα, επωφελούμενη την άνοδο των πωλήσεων των σκαφών και των επισκέψεων σε όλες τις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται».

Ο Steven Rudnitsky, Πρόεδρος και CEO της D-Marin, επισημαίνει ότι η εταιρία εφαρμόζει όλα τα βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αντιμετώπιση του COVID-19 και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων της, προσθέτοντας ότι: «Η ιστιοπλοΐα αποτελεί μία ασφαλής ψυχαγωγική δραστηριότητα και οι πελάτες μας γνωρίζουν πως μπορούν άφοβα να απολαύσουν την επίσκεψή τους στους πανέμορφους προορισμούς μας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας».

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι τουρκικές μαρίνες που εξαγοράστηκαν είναι οι εξής: η μαρίνα Didim με 576 θέσεις ελλιμενισμού και 600 θέσεις διαχείμασης, η Gocek με 380 θέσεις ελλιμενισμού και 150 θέσεις διαχείμασης καθώς και η Turgutreis με 550 θέσεις ελλιμενισμού και 150 θέσεις διαχείμασης.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider