Μήνυμα Τραμπ μέσα από το νοσοκομείο - «Συγκρατημένα αισιόδοξοι» δηλώνουν οι γιατροί του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυμα Τραμπ μέσα από το νοσοκομείο - «Συγκρατημένα αισιόδοξοι» δηλώνουν οι γιατροί του
Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, βίντεο στο οποίο δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλύτερα από όταν εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.

Ο επικεφαλής γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Σον Κόνλεϊ, σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, τόνισε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ακόμη εντελώς «εκτός κινδύνου», αλλά η ομάδα των θεραπόντων ιατρών του είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη» καθώς η κατάστασή του «εξελίσσεται καλά».

«Η κατάσταση του προέδρου Τραμπ συνεχίζει να εξελίσσεται καλά, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο μετά τη διάγνωση», σημείωσε ο Κόνλεϊ. «Παρότι δεν είναι ακόμη εκτός κινδύνου, η ομάδα (των θεράποντων ιατρών) παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Ντόναλν Τραμπ «πέρασε μεγάλο μέρος του απογεύματος ασκώντας τα καθήκοντά του, και σηκώθηκε και κινήθηκε στο δωμάτιό του χωρίς δυσκολία», ανέφερε ακόμη ο Κόνλεϊ, ο οποίος διαβεβαίωσε πως ο Αμερικανός πρόεδρος παραμένει απύρετος.

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός Πρόεδρος ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter, βίντεο στο οποίο δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλύτερα από όταν εισήχθη στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, σημειώνοντας ότι «θα επιστρέψει σύντομα».

«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά. Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως», ανέφερε και πρόσθεσε: «νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την προεκλογική εκστρατεία όπως την άρχισα. Είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της».

Επεσήμανε πως «η επόμενη περίοδος, οι επόμενες λίγες ημέρες, θα είναι η αληθινή δοκιμασία» ως προς την πορεία της ανάρρωσής του» ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και εκείνους που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Διαβάστε επίσης:

Αντικρουόμενες οι πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του Τραμπ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider