«Σαρώνει» τη Βρετανία ο κορονοϊός - 6.874 νέα κρούσματα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Σαρώνει» τη Βρετανία ο κορονοϊός - 6.874 νέα κρούσματα
Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 34 άνθρωποι στη Βρετανία.

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι κατέγραψαν 6.874 νέα κρούσματα Covid-19, ένας αριθμός που συνιστά νέο ρεκόρ μετά τα 6.634 χθεσινά κρούσματα.

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 34 άνθρωποι, αλλά στα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται δεδομένα από τη Σκωτία, για τεχνικούς λόγους.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, ζήτησε να απαγορευτούν οι συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν σε διαφορετικά νοικοκυριά, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρωτεύουσα, ώστε να ανακοπεί η εξάπλωση της πανδημίας.

«Ένα από τα πράγματα που είπα στον πρωθυπουργό (σ.σ. τον Μπόρις Τζόνσον) ήταν το εξής: νομίζω ότι πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει στη χώρα και να σταματήσουμε τις κοινωνικές επαφές των νοικοκυριών και το λέω αυτό με βαριά καρδιά», είπε ο δήμαρχος.

Διαβάστε επίσης: «Καμπανάκι» ΠΟΥ: Οι θάνατοι από Covid-19 μπορεί να διπλασιαστούν πριν το εμβόλιο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διατροφή συζύγου και παιδιού: Πώς καθορίζονται τα ποσά μετά το διαζύγιο

Τι χρήματα διεκδικεί η Εθνική Ελλάδος στο EuroBasket 2025 - Όλα τα ποσά

Ήλιος: «Βουτιά» στα 783 ευρώ για τη μέση σύνταξη τον Ιούλιο - Επιπλέον 450 ευρώ για τις συντάξεις του Δημοσίου

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider