Επίθεση από Τούρκους χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες με φόντο το Oruc Reis (pic)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίθεση από Τούρκους χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες με φόντο το Oruc Reis (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι Τούρκοι ανήρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis σε δύο ελληνικές ιστοσελίδες.

Συνεχίζεται αδιάκοπη η τουρκική προκλητικότητα, αυτή τη φορά σε διαδικτυακό επίπεδο, με Τούρκους χάκερς να πραγματοποιούν ηλεκτρονική επίθεση σε δύο ελληνικές ιστοσελίδες. 

«Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand». 

Με αυτό το μήνυμα, σε φόντο του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis, το οποίο επί οχτώ ημέρες βρίσκεται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας «καλωσόριζαν» οι Τούρκοι χάκερς, όσους επιχείρησαν να μπουν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την σελίδα του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. το πρωί της Τρίτης.

Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια επαναφοράς της λειτουργίας στη σελίδα της Περιφέρειας.

insider

Νέα επίθεση εντός λίγων ημερών

Να θυμίσουμε πως στις 14/8, Τούρκοι χάκερς «έριξαν» τον ιστότοπο του υπουργείου Εργασίας αφήνοντας και προειδοποιητικό μήνυμα για νέες κυβερνοεπιθέσεις, εάν υπάρξει κάποια επίθεση προς το «Oruc Reis».

Διαβάστε περισσότερα:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider