Διεθνή
13-10-2019 | 09:11

Αυτοί είναι οι 5 κανόνες επιτυχίας που ακολουθεί πάντα ο Ρονάλντο

Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 κανόνες επιτυχίας που ακολουθεί πάντα ο Ρονάλντο

Πέρα από το φυσικό ταλέντο, είναι και η αποφασιστικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο που τον βοήθησε να αγγίξει την κορυφή.

Η περιουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπερνά τα 450 εκατ. δολάρια και είναι ο δεύτερος υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής στον κόσμο. Όμως, το ξεκίνημα του δημοφιλούς Πορτογάλου ποδοσφαιριστή ήταν φτωχικό.

Όταν ήταν 16 ετών άρχισε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και πέρα από το φυσικό ταλέντο που διαθέτει, είναι η αποφασιστικότητά του, καθώς και ορισμένοι άλλοι κανόνες που ακολουθεί, που τον βοήθησαν να αγγίξει την κορυφή.

Δείτε τους πέντε κανόνες που τον κάνουν τόσο επιτυχημένο, σύμφωνα με το TheRichest:

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όμως ο ίδιος είναι φιλόδοξος και εκτός γηπέδου. Θέλει να υπογράφει καλοπληρωμένα συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες και να επενδύει έξυπνα.

Ο ίδιος ξέρει ότι η εικόνα και το όνομα του αξίζουν εκατομμύρια και φροντίζει να το εκμεταλλεύεται.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ένα «αθλητικό φαινόμενο» την περασμένη δεκαετία, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την εικόνα του. Ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να έχει καλή εμφάνιση γιατί όλα παίζουν ρόλο και δεν θέλει να επηρεάζεται από τα σχόλια των άλλων.

Υπάρχουν αρκετά «ανταγωνιστικά» δίδυμα στην αθλητική ιστορία, όπως ο Σένα και ο Προυστ στη Formula 1. Σήμερα, αυτό το δίδυμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάντο και ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ξέρει πως για να παραμείνει τόσο καλός σε αυτό που κάνει, πρέπει να προπονείται πολύ και σκληρά.

«Προσπαθώ να ακολουθώ ένα πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, με πολλές ασκήσεις που βοηθούν σε διαφορετικά σημεία του σώματος μου» έχει δηλώσει ο ίδιος. Ενώ φροντίζει να ακολουθεί το ίδιο αυστηρό πρόγραμμα και στη διατροφή του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει πάντα στόχο το μεγαλύτερο και σημαντικότερο «βραβείο» και δεν σταματά μέχρι να το αποκτήσει.

Νιώθει ότι πρέπει πάντα να κερδίζει, σε ό,τι και να κάνει και αυτό φαίνεται πως είναι μέρος του χαρακτήρα του, αφού είχε την ίδια στάση από τότε που ήταν ερασιτέχνης.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.