Βρετανία: Κλείνει και πάλι τη Βουλή ο Μπόρις Τζόνσον

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Κλείνει και πάλι τη Βουλή ο Μπόρις Τζόνσον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το γραφείο του Τζόνσον ανέφερε ότι το διάστημα της νέας αναστολής είναι το μικρότερο δυνατό.

Nα αναστείλει τη λειτουργία του κοινοβουλίου πρόκειται να ζητήσει από τη βασίλισσα Ελισάβετ, για ακόμα μία φορά, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

Την περασμένη εβδομάδα, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση του πρωθυπουργού να κλείσει για πέντε εβδομάδες τη Βουλή των Κοινοτήτων και διέταξε την επανάληψη των συνεδριάσεων.

Το γραφείο του Τζόνσον ανέφερε ότι το διάστημα της νέας αναστολής είναι το μικρότερο δυνατό, από την επόμενη Τρίτη, 8/10, μέχρι τη Δευτέρα 14/10, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες για την ομιλία της βασίλισσας, τη 14η Οκτωβρίου, με την οποία θα παρουσιαστούν οι προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στον «αέρα» η νέα πλατφόρμα PosoKanei - Πώς θα γίνεται η σύγκριση τιμών

Νέα ευκαιρία σε 1,5 εκατ. οφειλέτες - Ποιοι μπαίνουν στις 72 δόσεις

AWS: Ανοίγει τον Ιούλιο το Local Zone - Εξετάζει νέες επενδύσεις στη χώρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider