Την Τετάρτη «κληρώνει» για την επόμενη μέρα στην ιταλική πολιτική σκηνή

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Την Τετάρτη «κληρώνει» για την επόμενη μέρα στην ιταλική πολιτική σκηνή
Την Τετάρτη οι τελικές διαβουλεύσεις του προέδρου Ματαρέλα με τα κόμματα για την έξοδο από την κρίση.  

Κρίσιμη συνάντηση με τους ηγέτες του αντισυστημικού Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) και του κεντροαριστερού, αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος (PD) θα έχει την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, προκειμένου να συζητήσουν την τρέχουσα κυβερνητική κρίση στη χώρα.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος είχε ανακοινώσει ότι θέλει να του αναφέρουν την Τρίτη αν υπάρχει η πιθανότητα μιας συνεργασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Η νέα αναβολή δίνει στα δύο κόμματα ένα νέο, μικρό περιθώριο για να συζητήσουν και να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Ματαρέλα θα συναντηθεί αύριο, Τρίτη, με τους ηγέτες μικρότερων κομμάτων.

Έδωσε «ραντεβού» με το PD στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) και θα κλείσει τις επαφές του με το M5S, τρεις ώρες αργότερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποια ελληνικά προϊόντα μπαίνουν για πρώτη φορά στα ράφια του Σκλαβενίτη

Κίμων: «Η πιο ισχυρή φρεγάτα στον πλανήτη» - Γιατί είναι το απόλυτο game changer

Στην αφετηρία το κοινό οικιστικό project Σπ. Λάτση - Lamda με τους 4 Πύργους στο Ελληνικό

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider