Ειδήσεις | Διεθνή
07-07-2019 | 13:29

Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις που κάνει στον εαυτό του ο Μπιλ Γκέιτς

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις που κάνει στον εαυτό του ο Μπιλ Γκέιτς

Οι τρεις ερωτήσεις που κάνει στον εαυτό του ο Μπιλ Γκέιτς στον απολογισμό του δείχνουν τις προτεραιότητες του στη ζωή.

Τρεις ερωτήσεις κάνει στον εαυτό του ο Μπιλ Γκέιτς κάθε χρόνο, στον απολογισμό του και σύμφωνα με τον ίδιο οι ερωτήσεις αλλάζουν όσο περνούν τα χρόνια.

Πλέον σε ηλικία 63 ετών τα ερωτήματα που θέτει ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έχουν να κάνουν περισσότερο με την προσωπική και οικογενειακή επιτυχία παρά με την επιτυχία της επιχείρησης του.

Σύμφωνα με το CNBC, ο Μπιλ Γκέιτς έγραψε στο blog του, πέρυσι, πως είναι μια «παράδοση» που τηρεί από την εποχή που ήταν παιδί.

 

Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Χάρβαρντ το 1975 πριν πάρει το πτυχίο του, όμως η θέληση του για μάθηση ήτυαν και παραμένει ζωντανή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, μάλιστα, στους The New York Times, ο Γκέιτς δήλωσε πως διαβάζει περίπου 50 βιβλία το χρόνο. Ενώ, του αρέσει επίσης να επισκέπτεται νέα μέρη και να παρακολουθεί πολλές ομιλίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο.

Ακόμα με ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα, ο Μπιλ Γκέιτς βρίσκει χρόνο να περάσει ποιοτικές στιγμές με την οικογένεια του.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του, μάλιστα, Μελίντα Γκέιτς, το ζευγάρι έχει μια παράδοση να βλέπει την αγαπημένη του σειρά μαζί κάθε βράδυ. Ακόμα και όταν βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις, δίνουν ραντεβού και παρακολουθούν τα νέα επεισόδια την ίδια ώρα, ενώ πολλές φορές μιλούν παράλληλα στο τηλέφωνο.

Ο Γουόρεν Μπάφετ φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυτού του ερωτήματος. Απαντώντας σε μια ερώτηση του κοινού, το 2017, ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε:

«Ο Γουόρεν Μπάφετ έχει πει πως ο καλύτερος τρόπος να μετρήσεις την επιτυχία είναι το αν οι άνθρωποι γύρω σου είναι ευτυχισμένοι και αν σε αγαπούν».

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.