Ειδήσεις | Διεθνή
05-07-2019 | 10:01

Αυτές είναι οι 5 πόλεις των ΗΠΑ που επιλέγουν οι Βρετανοί για δουλειά

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 5 πόλεις των ΗΠΑ που επιλέγουν οι Βρετανοί για δουλειά

Η Ουάσινγκτον δεν κατάφερε να μπει στις 5 πρώτες θέσεις.

Πόλεις με καλό καιρό φαίνεται να επιλέγουν ως επί το πλείστον οι νέοι Βρετανοί που αναζητούν καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες στις ΗΠΑ.

Αυτό φαίνεται πως είναι ένα από τα κριτήρια κατά την αναζήτηση εργασίας για τους Βρετανούς, όπως επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας της διεθνούς πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας Indeed.

Δείτε ποιες είναι οι πέντε πιο δημοφιλείς πόλεις για εργασία για τους Βρετανούς:

Για όσους θέλουν να εργαστούν στον τεχνολογικό τομέα, η Silicon Valley είναι ο «παράδεισος» και μαζί με τις καλές καιρικές συνθήκες αποτελούν τους βασικούς λόγους, για έναν Βρετανό, να επιλέξει την Καλιφόρνια.

Οι θέσεις εργασίας στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας παραμένουν δημοφιλείς για όσους Βρετανούς σκέφτονται να μετακομίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως οι Βρετανοί δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών και καλοκαιρινών βραχυπρόθεσμων εργασιών.

Οι Βρετανοί υποψήφιοι που ψάχνουν για επαγγελματικές ευκαιρίες στις ΗΠΑ, έρχονται τρίτοι, μετά τους Ινδούς και τους Καναδούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της Indeed, το ενδαφέρον των Βρετανών που ψάχνουν δουλειά στις ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά 20%, τα τελευταία 4 χρόνια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.