Ειδήσεις | Διεθνή
12-03-2019 | 12:38

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να ζήσει κανείς στις ΗΠΑ το 2019

Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να ζήσει κανείς στις ΗΠΑ το 2019

Ποιες πόλεις των ΗΠΑ είναι αρκετά καλές και αρκετά προσιτές για να μπουν στη λίστα;

Ξαφνιάζει η νέα λίστα με τα 100 καλύτερα μέρη για να ζήσει κανείς στην Αμερική το 2019 (Top 100 Best Places to Live) του περιοδικού Livability, καθώς δεν περιλαμβάνει καμία από τις γνωστές μεγαλουπόλεις που είθιστε να βλέπουμε σε αυτές τις λίστες.

Φέτος, οι συντάκτες του περιοδικού Livability και οι αναλυτές δεδομένων ξεκίνησαν την έρευνα τους με μια και μόνο ερώτηση: Τι έχει σημασία για εσάς όταν αποφασίζετε πού να ζήσετε;

Έτσι, 1.000 millenials σε ολόκληρη τη χώρα κλήθηκαν να απαντήσουν και η νούμερο ένα απάντηση τους, ήταν η προσιτότητα στην τιμή!

Στην πορεία εξετάστηκαν περισσότερες από 1.000 πόλεις με βάση την οικονομία, τη στέγαση, τις ανέσεις, την υποδομή, τα δημογραφικά στοιχεία, το κοινωνικό και αστικό κεφάλαιο, την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη και έτσι δημιουργήθηκε η λίστα των 100 καλύτερων και πιο προσιτών πόλεων για να ζήσει κανείς στην Αμερική το 2019.

Το Μπόιζ έχει γίνει πόλος έλξης για τους ανθρώπους που αναζητούν την ηρεμία μιας πιο κλειστής κοινότητα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, με σπουδαίες ευκαιρίες απασχόλησης, εύκολη πρόσβαση στην ύπαιθρο - και, ίσως το πιο σημαντικό, πολύ χαμηλότερο κόστος ζωής από πολλές μεγαλύτερες πόλεις.

Η πρωτεύουσα της Βόρειας Καρολίνας έχει πραγματικά κάτι για όλους, για αυτό άλλωστε και σημείωσε υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία των ανέσεων.

Είτε είστε αθλητικός τύπος, είτε foodie, είτε ένας υπαίθριος τυχοδιώκτης ή ένας επιχειρηματίας, είτε ένας σπουδαστής κολλεγίων ή κάποιος συνδυασμός, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος με πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ράλεϊ για να σας ψυχαγωγήσουν και να σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

Αυτή η πόλη έχει τη φήμη ως μία από τις καλύτερες κολεγιακές πόλεις στη χώρα (και ένα από τα καλύτερα μέρη για δουλειά για απόφοιτους κολλεγίων).

Η πρωτεύουσα του Ουισκόνσιν έχει πολλά να προσφέρει, σε προσιτή τιμή.

Πληθυσμός: 71.832

Διαθέτει βραβευμένα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία παγκόσμιας κλάσης. Πρόκειται για μια πόλη με περιπετειώδες, ανθηρό, ζωντανό κέντρο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η εκπληκτική πανεπιστημιακή βρίσκεται στο top 5 με τις καλύτερες και πιο προσιτές πόλεις.

Ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτή την πόλη των 116.000 κατοίκων στη νοτιοανατολική Μινεσότα, αλλά σίγουρα έχετε ακούσει την πιο σημαντική εταιρεία της πόλης, η οποία είναι και ο μεγαλύτερος εργοδότης των κατοίκων της: την Mayo Clinic.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.