Crypto: H Genesis αναστέλλει τις αναλήψεις για τους πελάτες της - «Άνοιγμα» 175 εκατ. δολαρίων στην FTX

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Crypto: H Genesis αναστέλλει τις αναλήψεις για τους πελάτες της - «Άνοιγμα» 175 εκατ. δολαρίων στην FTX
Η κατάρρευση της FTX του Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ επέφερα μαζικά αιτήματα αναλήψεων στην Genesis που ξεπέρασε την επάρκεια ρευστότητας της εταιρείας.

Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην παγκόσμια αγορά των κρυπτονομισμάτων η κατάρρευση της FTX.com συνεχίζονται, με την Genesis να ανακοινώνει πως αναστέλει μέχρι νεοτέρας την δυνατότητα ανάληψης για τους πελάτες της και την έκδοση νέων δανείων.

Σύμφωνα με το coindesk.com, η Genesis Global Capital έχει εκδόσει δάνεια ύψους 2,8 δισ. δολαρίων μέχρι το γ' τρίμηνο του 2022.

Ο επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας κρυπτονομισμάτων, Ντεράρ Ισλίμ, ανέφερε σε ενημέρωση προς τους πελάτες της Genesis πως η εταιρεία εξετάζει τρόπους για την επαναλειτουργία του κλάδου δανεισμού της, όπως η ανέρευση μιας νέας πηγής ρευστότητας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη εβδομάδα, ανέφερε ο Ισλίμ.

Ο ίδιος ανέφερε πως η κατάρρευση της FTX του Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ επέφερα μαζικά αιτήματα αναλήψεων στην Genesis που ξεπέρασε την επάρκεια ρευστότητας της εταιρείας.

Την περασμένη εβδομάδα, η Genesis ανακοίνωσε πως είχε «άνοιγμα» περίπου 175 εκατ. δολαρίων σε επενδυτικούς λογαριασμούς της FTX.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: «Κανόνι» και της BlockFi μετά την FTX; - Κλυδωνίζεται η αγορά

Κρυπτονομίσματα: Τριγμοί και ανησυχία μετά την FTX - Έχει μέλλον η αγορά χωρίς ποσοτική χαλάρωση;

gazzetta
gazzetta reader insider insider