H GameStop δημιουργεί αγορά για NFTs

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H GameStop δημιουργεί αγορά για NFTs
Μια πολυαναμενόμενη κίνηση ανακοίνωσε η GameStop: το ντεμπούτο μιας διαδικτυακής αγοράς για NFTs.  

Μια πολυαναμενόμενη κίνηση ανακοίνωσε η GameStop: το ντεμπούτο μιας διαδικτυακής αγοράς για NFTs.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία επιχειρεί να επανεφεύρει την επιχείρησή της και να επωφεληθεί από την εξάπλωση της χρήσης κρυπτονομισμάτων και τεχνολογίας blockchain.

Η πλατφόρμα, που είναι πλέον ανοιχτή στο κοινό για δοκιμή, επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν τα προσωπικά τους ψηφιακά πορτοφόλια, συμπεριλαμβανομένου του GameStop Wallet που λανσαρίστηκε πρόσφατα. Στη συνέχεια θα μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν NFTs ή εικονικά αγαθά. Με τον καιρό, η αγορά θα επεκταθεί, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως Web3 gaming, σημείωσε η GameStop.

Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια του λιανοπωλητή βιντεοπαιχνιδιών, που διοικείται τώρα από τον ιδρυτή της Chewy και ακτιβιστή επενδυτή Ryan Cohen, να επενδύσει στο ψηφιακό μέλλον. Η GameStop προσπαθεί να ανακάμψει μετά από πολλά χρόνια οικονομικών δυσκολιών, που επιδεινώθηκαν εν μέρει από το τεράστιο αποτύπωμά της στο real estate και την ταχεία στροφή της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών προς το διαδίκτυο.

O Cohen, η επένδυση του οποίου στην GameStop βοήθησε να πυροδοτηθεί η λεγόμενη φρενίτιδα των meme το 2020, ανέλαβε το περασμένο έτος να ηγηθεί της προσπάθειας ανάκαμψης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Gap: Δεν κατάφερε ούτε η τελευταία CEO να επαναφέρει την παλιά αίγλη και αντικαθίσταται

Κοντά στην ισοτιμία το ευρώ με το δολάριο, καθώς αυξάνονται οι φόβοι για την ύφεση

gazzetta
gazzetta reader insider insider