Η Adidas μπαίνει στην αγορά των NFTs, με αποκλειστικά προνόμια στους πελάτες της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Adidas μπαίνει στην αγορά των NFTs, με αποκλειστικά προνόμια στους πελάτες της
Into the Metaverse τιτλοφορείται η νέα καμπάνια του κολοσσού της αθλητικής ένδυσης.

Στο χώρο των NFTs (non-fungible tokens) εισέρχεται η Adidas, με τον κολοσσό αθλητικής ένδυσης να λανσάρει από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου τη σειρά crypto προϊόντων προς δημοπρασία με τίτλο Into The Metaverse, όπως μετέδωσε το theverge.com.

Η κάτοχοι NFTs θα μπορούν να αγοράσουν ειδικά προϊόντα της εταιρείας με την Adidas να αναφέρει πως οι πελάτες της θα διαμορφώσουν το τι είδους προϊόντα και εμπειρίες θέλουν από την εταιρεία να έχει στην NFT κοινότητα της.

Ο επικεφαλής ψηφιακής ανάπτυξης της Adidas, Ταρέκ Ναζλάουι, δήλωσε πω «θέλαμε να βρούμε ποιο είναι το πιο κουλ πράγμα που θα μπορούσε να κάνουμε για αυτό τον χώρο και να αρχίσουμε να εμπλέκουμε τις κοινότητες που ενεργοποιούμε στα NFT για τα επόμενα βήματα μας στον ψηφιακό κόσμο.

Η πώληση των NFTs θα έχει τιμή εκκίνησης από τα 800 δολάρια και οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν «ψηφιακά και φυσικά» προϊόντα και εμπειρίες από την Adidas, ανέφερε το theverge.com. Η εταιρεία δεν προσδιόρισε τον ακριβή αριθμό NFTs που θα είναι προς πώληση, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

NFTs: Νέο «χτύπημα» από τον θρύλο του αμερικανικού football, Τομ Μπρέιντι

gazzetta
gazzetta reader insider insider