NFTs: Νέο «χτύπημα» από τον θρύλο του αμερικανικού football, Τομ Μπρέιντι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
NFTs: Νέο «χτύπημα» από τον θρύλο του αμερικανικού football, Τομ Μπρέιντι
Ο Αμερικανός αθλητής δίνει ην ευκαIρία στους οπαδούς τους να αγοράζουν αντικείμενα από τις πρώτες μέρες της καριέρας του.

Ακόμα ένα «χτύπημα» στην αγορά των NFTs (non-funbigle tokens) έκανε ο θρύλος του αμερικανικού football, Τομ Μπρέιντι, δίνοντας την ευκαIρία στους οπαδούς τους να αγοράζουν αντικείμενα από τις πρώτες μέρες της καριέρας του.

Πρόκειται για ένα σετ που περιλαμβάνει αντικείμενα και εμφανίσεις του Μπρέιντι πριν γίνει draft στο αμερικανικό πρωτάθλημα (NFL) το 2000 , με τον αριθμό των αντικειμένων που μπαίνουν σε δημοπρασία να φτάνει τα 16.000.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει για τους συνδρομητές που είχαν εγγραφεί στην Autograph (την start-up Που συνίδρυσε ο Μπρέιντι τον περασμένο Απρίλιο) στις 9 Δεκεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου θα «ανοίξουν» και στο υπόλοιπο κοινό που ενδιαφέρεται για τα αντικείμενα του Αμερικανού αθλητή.

Υπενθυμίζεται πως η Autograph υπέγραψε αποκλειστικές συμφωνίες με διάσημους αθλητές, όπως ο Τάιγκερ Γουντς, Γουένι Γκρέτσκι, Ντέρεκ Τζέτερ, Σιμόν Μπίλες και Τόνι Χανκ. Έκτοτε, η Autograph έχει πουλήσει περισσότερα από 100.000 NFT, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, με τιμές που κυμαίνονται από 12 έως 1.500 δολάρια το καθένα. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μπορούν στη συνέχεια να πωληθούν στη δευτερογενή αγορά του Autograph για χιλιάδες – ή μερικές φορές εκατομμύρια – δολάρια. Ένα υπογεγραμμένο Brady NFT πωλείται αυτή τη στιγμή στην αγορά για 4 εκατ. δολάρια.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

NFTs: Η Miramax μηνύει τον Ταραντίνο για τη δημοπρασία των κομμένων σκηνών του Pulp Fiction 

gazzetta
gazzetta reader insider insider