CEO CoinList: Στα 100.000 δολάρια το bitcoin στις αρχές του 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CEO CoinList: Στα 100.000 δολάρια το bitcoin στις αρχές του 2022
Μπάρες χρυσού και Bitcoin
Την εκτίμηση πως το δημοφιλές κρυπτονόμισμα θα σκαρφαλώσει πάνω από το «φράγμα» των 100.000 δολαρίων μέχρι τις αρχές του 2022 εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας CoinList, Γκράχαμ Τζένκιν.

Την εκτίμηση πως το δημοφιλές κρυπτονόμισμα θα σκαρφαλώσει πάνω από το «φράγμα» των 100.000 δολαρίων μέχρι τις αρχές του 2022 εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας CoinList, Γκράχαμ Τζένκιν.

Πιο αναλυτικά, ο CEO της ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το ράλι του bitcoin θα συνεχιστεί με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς, καθώς τα υψηλά επίπεδα του πληθωρισμού σε συνδυασμό με την έναρξη των διαπραγματεύσεων του bitcoin ETF στην αμερικανική αγορά αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για την περαιτέρω άνοδο του κρυπτονομίσματος.

«Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας στην CoinList θα στοιχημάτιζαν πως το bitcoin θα πιάσει τα 100.000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους», ανέφερε ο Τζένκιν, σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, σημειώνοντας ωστόσο πως οι αναλυτές της CoinList «βλέπουν» τα παραπάνω επίπεδα να επιτυγχάνονται λίγες εβδομάδες αργότερα, στις αρχές του 2022.

Υπενθυμίζεται πως το bitcoin έφτασε σε νέα ιστορικά υψηλά στις 20 Οκτωβρίου, «πιάνοντας» τα 66.000 δολάρια, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης του πρώτου ETF bitcoin στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι προσδοκίες για το Bitcoin παραμένουν υψηλές - Ο ρόλος του Έλον Μασκ

Τα μεγάλα «χαρτιά» των crypto πέφτουν, το Shiba Inu συνεχίζει το ράλι - Το Bitcoin κάτω από τα 60.000 δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider