Η Ιταλία ανακαλεί την άδεια της Autostrade

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ιταλία ανακαλεί την άδεια της Autostrade

Η ιταλική κυβέρνηση ξεκίνησε σήμερα επισήμως τις διαδικασίες για την ανάκληση των αδειών που είχαν παραχωρηθεί στην εταιρεία Autostrade per l'Italia για τη διαχείριση των αυτοκινητοδρόμων με διόδια, μετά την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα, που προκάλεσε τον θάνατο 38 ανθρώπων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών έστειλε σχετική επιστολή στην Autostrade, εταιρεία που υπάγεται στον κατασκευαστικό όμιλο Atlantia, ο οποίος διαχειρίζεται τη λειτουργία του τμήματος του αυτοκινητόδρομου A10, ο οποίος εκτείνεται από τη Γένοβα έως τα σύνορα με τη Γαλλία.

«Αυτή η τραγωδία μας υποχρεώνει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα είναι αυστηρότερες σε σύγκριση με εκείνες που υιοθέτησαν προηγούμενες κυβερνήσεις» σημείωσε ο Τζουζέπε Κόντε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γιατί τα κρέατα «έχουν προτεραιότητα» στις αυξήσεις τιμών λόγω πολέμου;

Στην 4η θέση της ΕΕ η Ελλάδα στην ανεπίσημη εργασία - Μάστιγα η υποδηλωμένη απασχόληση

Το «γεμάτο ταμείο» της Ελλάκτωρ, bonus μισό δισ. σε μετόχους - Εστιάζει σε ακίνητα, φιλοξενία, Μαρίνα Αλίμου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider