Το Hyundai Tucson αναβαθμίζεται

Κώστας Παστρίμας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Hyundai Tucson αναβαθμίζεται
To νέο Hyundai Tucson | Hyundai
Έφτασε η ώρα για το facelift του Tucson, του ευρωπαϊκού best seller της Hyundai.

Η Hyundai εισάγει σημαντικές αναβαθμίσεις στο Tucson, το οποίο ξεχωρίζει στην ευρωπαϊκή αγορά ως το best seller της. Η ενημέρωση περιλαμβάνει νέα εμφάνιση, αναβαθμισμένη καμπίνα επιβατών με υψηλότερης ποιότητας υλικά, και επιπλέον εξοπλισμό, ενισχύοντας την πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των SUV.

Η Hyundai συνεχίζει την ανανέωση των μοντέλων της, φέρνοντας το Tucson στο προσκήνιο με αισθητικές και τεχνολογικές ενημερώσεις, ακολουθώντας τα βήματα των Bayon και i30. Το κορεατικό SUV κατέχει ηγετική θέση στις πωλήσεις της μάρκας στην Ευρώπη, και τώρα εμπλουτίζεται με μια πρόσθετη επιλογή κινητήρα-μετάδοσης, εισάγοντας μια δικίνητη έκδοση για το μοντέλο plug-in hybrid.

Φωτογραφία: Hyundai

Από πλευράς εξωτερικού σχεδιασμού, το νέο Tucson διαθέτει μεγαλύτερα φώτα ημέρας, ανανεωμένη γρίλια, και νέους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στις θύρες, ενώ έχουν επανασχεδιαστεί το ταμπλό, το τιμόνι, και το κεντρικό υποβραχιόνιο. Η οθόνη του κλιματισμού και ορισμένοι διακόπτες έχουν αναβαθμιστεί, και το ψηφιακό ταμπλό περιλαμβάνει δύο κυρτές οθόνες 12,3 ιντσών. Οι αναβαθμίσεις στο λογισμικό πραγματοποιούνται απομακρυσμένα μέσω OTA τεχνολογίας.

Hyundai Tucson
To αναβαθμισμένο εσωτερικό του Hyundai Tucson | Hyundai

Η Hyundai σχεδιάζει την κυκλοφορία του Hyundai Digital Key 2.0 αργότερα μέσα στο έτος, επιτρέποντας την είσοδο και την εκκίνηση του Tucson χωρίς τη χρήση κλειδιού, αποκλειστικά μέσω κινητού τηλεφώνου. Το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) εξαλείφει την πιθανότητα ο οδηγός να ξεχάσει κάποιο παιδί ή ζώο στο πίσω κάθισμα, καθώς ανιχνεύει κάθε μικρή κίνηση ή αναπνοή. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει επίσης το Intelligent Front-Lighting System (IFS), το οποίο προσαρμόζει το φωτισμό ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, και το Crosswind Stability Control (CWC) για βελτιωμένη ευστάθεια κατά τη διάρκεια ισχυρών πλευρικών ανέμων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider