Tο «Stellantis Design Studio» θα υποστηρίζει όλες τις μάρκες του ομίλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tο «Stellantis Design Studio» θα υποστηρίζει όλες τις μάρκες του ομίλου
H Stellantis ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Stellantis Design Studio», με το οποίο θα μοιράσει την τεχνογνωσία του ομίλου σε όλες τις μάρκες του.

Το «Stellantis Design Studio» έχει σκοπό να συνδέσει το δίκτυο πελατών της με τις μάρκες του ομίλου προσφέροντας υπηρεσίες από συμβουλευτικό ρόλο σχεδιασμού μέχρι και τον καθορισμό εταιρικών σχέσεων σε επίπεδο σχεδιασμού.

Το «Stellantis Design Studio» θα βασιστεί στην τεχνογνωσία του Peugeot Design Lab. Το φημισμένο εργαστήριο της Peugeot διαθέτει εμπειρία 9 ετών και έχει περισσότερες από 120 συνεργασίες με γνωστές εταιρείες και ειδικούς συνεργάτες όπως Airbus Helicopter, Alstom, Bombardier, Bénéteau Groupe, Zodiac, Haier Group, the F.I.A. Whirlpool, Gillardeau Oysters και η Pleyel.

Το «Stellantis Design Studio» θα επεκτείνει προοδευτικά την τεχνογνωσία του Peugeot Design Lab σε όλες τις μάρκες της Stellantis. Θα επιδιώξει επιπλέον συμβουλευτικό ρόλο σε όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Κλάους Μπούσε και Αρνό Γκουρνιάκ θα αποτελέσουν επικεφαλής του «Stellantis Design Studio».

Ο Κλάους Μπούσε, είναι υπεύθυνος για τις Maserati και Jeep στην Ευρώπη και θα αποτελέσει μάλιστα επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού στο «Stellantis Design Studio». Η εμπειρία του θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην βελτιστοποίηση της έκφρασης του ομίλου Stellantis μέσω της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας.

Ο Αρνό Γκουρνιάκ αποτελεί τον επικεφαλής του Peugeot Design Lab και ανέλαβε την επέκτασή του σε παγκόσμιο επίπεδο με τη Stellantis. Με το ισχυρό του βιογραφικό σε κορυφαίους ομίλους θα ηγηθεί του δημιουργικού τμήματος τεχνολογίας και καινοτομίας του «Stellantis Design Studio».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider