Fiat Panda, το πιο προσιτό υβριδικό στην Ελλάδα (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fiat Panda, το πιο προσιτό υβριδικό στην Ελλάδα (pics & vid)
Με τιμές από 11.400 ευρώ, το ήπια υβριδικό Fiat Panda προσφέρει εξαιρετική οικονομία, με χαμηλή κατανάλωση και απαλλαγή πληρωμής τελών κυκλοφορίας.

Οικονομία στην αγορά αλλά και στη χρήση προσφέρει το νέο Panda Easy Hybrid, καθώς κοστίζει μόλις 11.400 ευρώ και αποτελεί το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς. Το best seller μοντέλο της Fiat εξοπλίζεται με ένα σύγχρονο κινητήρα του λίτρου, ο οποίος στην εκκίνηση και στις χαμηλές στροφές υποβοηθείται έναν ηλεκτροκινητήρα BSG, προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων.

insider

Το μεγάλο κέρδος ωστόσο έρχεται στην πόλη από την αυξημένη ροπή που επιτρέπει την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (4λίτρα/100χλμ.) και ελάχιστες εκπομπές ρύπων (89γρμ./χλμ.), με αποτέλεσμα την ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο και απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Μια ακόμα έκδοση του μοντέλου, το Panda Easy Cross Hybrid, το υβριδικό SUV πόλης είναι διαθέσιμο με τιμή 12.200 ευρώ, προσφέροντας ακόμα περισσότερο στιλ, σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

insider

Παρά το πολύ χαμηλό κόστος, οι εκδόσεις Easy Hybrid του νέου Panda διαθέτουν ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας ,περιλαμβάνοντας εκτός των άλλων αερόσακους για τους εμπρός επιβάτες και πλευρικού αερόσακους τύπου κουρτίνας, ESP με hill-assist, κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.

insider

Εξαιρετικά σημαντικό ωστόσο είναι και το γεγονός ότι τα Fiat Panda Hybrid -όπως και το σύνολο των μοντέλων της Fiat- καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ., καθώς και με αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.

insider

Με μήκος που φτάνει στα 3,653 μέτρα, το Fiat Panda είναι ένα πολύ ευέλικτο και συμπαγές αυτοκίνητο πόλης, το οποίο ωστόσο μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες και ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 225 λίτρα, που μπορεί να επεκταθεί με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Εκτός των ήπια υβριδικών εκδόσεων, το Panda διατίθεται και χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση με τον 1.2 λίτρων 69 ίππων και τις τιμές να ξεκινούν από τα μόλις 9.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider