Ο Άλιμος χρειάζεται περισσότερες επενδύσεις, λιγότερα δημοτικά τέλη

Βαγγέλης Τσαμήτας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Άλιμος χρειάζεται περισσότερες επενδύσεις, λιγότερα δημοτικά τέλη
Εάν η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, τότε στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφικτό, ορίζεται ότι περιλαμβάνει σχέδιο, όραμα και είναι προς το συμφέρον των δημοτών. 

Τα μέλη της παράταξης «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα» δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε απλοί διαχειριστές της πολιτικής και των προβλημάτων της πόλης. Στοχεύουμε στο να εφαρμόσουμε πολιτικές διαχείρισης και επίλυσης αυτών των προβλημάτων.

Με μεθοδική δουλειά, τεχνογνωσία και συνεννόηση.

Στον ευλογημένο τόπο που λέγεται Άλιμος, έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την παραλία μας, καθαρή και ασφαλή. Στόχος μας είναι να παρέμβουμε δραστικά, αξιοποιώντας τις δομές του Δήμου αλλά και με επενδύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Βάζουμε τάξη στην ανεξέλεγκτη στάθμευση και την ηχορύπανση, αναδεικνύουμε την παραλία μας, με σεβασμό στους δημότες και στο περιβάλλον. Ως πολιτικός μηχανικός, έχω τη γνώση, τη βούληση και την ομάδα των συνεργατών προκειμένου να κάνουμε μια παραλία φιλική, ανθρώπινη και φιλόξενη προς όλους τους δημότες και τους επισκέπτες.

Λίγοι γνωρίζουν ότι οι Αλιμιώτες πληρώνουμε 60% πιο ακριβά δημοτικά τέλη από τους κατοίκους του Ελληνικού, 50% από τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου και βέβαια 25% ακριβότερα δημοτικά τέλη από τον μέσο όρο των 40 μεγαλύτερων Δήμων της χώρας.

Για εμάς η μείωση των δημοτικών τελών στο μέσο όρο των δήμων της Αττικής, είναι αποτελεί προγραμματική μας δέσμευση, ενώ θέτουμε άμεσα σε εφαρμογή την 12μηνη απαλλαγή σε κάθε οικογένεια, για κάθε παιδί που γεννιέται. Όσον αφορά τα ανταποδοτικά των δημοτικών τελών και συγκεκριμένα το ζήτημα της καθαριότητας, σκοπεύουμε να ανανεώσουμε τον “γηρασμένο” στόλο απορριμματοφόρων, μειώνοντας το κόστος συντήρησής τους. Η καθαριότητα της πόλης είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Ο Άλιμος είναι μια πόλη που οφείλει να αναπτύσσεται συνεχώς, προσφέροντας στους κατοίκους της μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σχέδιό μας είναι η δημιουργία ενός πραγματικού Δήμου των πολιτών που συνυπάρχει αρμονικά με το Δήμο των υπηρεσιών και οι οποίες θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις η πόλη να ζει, να εργάζεται, να αναπτύσσεται και να δημιουργεί.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε τη νέα δυναμική για την πόλη μας, δηλώνοντας δυναμικά παρών στις νέες εξελίξεις. Για να φτιάξουμε τον Άλιμο, τον Δήμο της Αθηναϊκής Ριβιέρας που πραγματικά ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider