Με απώλειες ξεκίνησε η συνεδρίαση της Παρασκευής στη Wall Street, με τους επενδυτές σαφώς επηρεασμένους τόσο από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Fed, όσο και από τα αυξημένα νέα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία απειλούν την επανεκκίνηση της οικονομίας στην πολιτεία του Τέξας.

Όπως, αναφέρει το CNBC, η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ κατέγραψε πτωτική τάση κατά το ξεκίνημα της συνεδρίασης, μετά τη δημοσίευση των τραπεζικών stress-test από την Federal Reserve.

Τα λουκέτα των μπαρ ανησυχούν τους επενδυτές

Αρνητικά φαίνεται να επηρέασε την αγορά και η απόφαση να κλείσουν όλα τα  μπαρ που λαμβάνουν το 51% των ακαθάριστων εσόδων τους από το αλκοόλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, με φόντο την αύξηση - ρεκόρ στα νέα κρούσματα κορονοϊού.

Την ίδια απόφαση έλαβε και η Φλόριντα, η οποία ανακοίνωσε σήμερα πως αναστέλλει την πώληση αλκοόλ στα μπαρ προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξαρση των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, ιδίως μεταξύ των νέων.

Οι δείκτες στο ταμπλό

Ειδικότερα, την Παρασκευή, λίγο μετά τις 21:00 (ώρα Ελλάδας) ο Dow Jones καταγράφει απώλειες κατά 2,32% στις 25.149 μονάδες, πτώση 1,79% καταγράφει ο S&P 500 στις 3.026 μονάδες, ενώ απώλειες 1,75% σημειώνει ο Nasdaq στις 9.841 μονάδες.