Κοντά σε all time ρεκόρ η τιμή του Bitcoin με φόντο την είσοδο της Coinbase στον Nasdaq

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοντά σε all time ρεκόρ η τιμή του Bitcoin με φόντο την είσοδο της Coinbase στον Nasdaq
Το κρυπτονόμισμα κατέγραψε άνοδο κατά 2,6% στα 61.229 δολάρια, η οποία είναι η υψηλότερη τιμή που έχει φτάσει σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα.

Κοντά σε all - time υψηλό ρεκόρ βρέθηκε η τιμή του Bitcoin, το πρωί της Δευτέρας, με φόντο την είσοδο της Coinbase στη Wall Street.

Συγκεκριμένα, το κρυπτονόμισμα κατέγραψε άνοδο κατά 2,6% στα 61.229 δολάρια, η οποία είναι η υψηλότερη τιμή που έχει φτάσει σε διάστημα σχεδόν ενός μήνα.

Η τιμή του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος είναι σχεδόν 9 φορές υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι, όπως πέρα από το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για το Bitcoin, το κρυπτονόμισμα παίρνει σημαντική ώθηση από την είσοδο της Coinbase στη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ στις 14 Απριλίου.

Πώς το Bitcoin κερδίζει συνεχώς «έδαφος» στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών - Η επανάσταση που συντελείται

Η διαπραγμάτευση των μετοχών του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων των Η.Π.Α, Coinbase, στο χρηματιστήριο Nasdaq, είναι η πρώτη του είδους της και αποτελεί ένα «τεστ» για τις άλλες start up του κλάδου.

insider

Όλο και περισσότερες εταιρείες, όπως η Tesla, επενδύουν στο Bitcoin, ή επιτρέπουν στους πελάτες τους συναλλαγές με το κρυπτονόμισμα, όπως Goldman Sach, ενώ αναλυτές της JPMorgan Chase & Co βλέπουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις κινήσεις του, σε σχέση με το 2017, αν και παραμένει λιγότερο σταθερό από τον χρυσό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider