Τα στοιχεία για το ΑΕΠ περιμένει και το Χρηματιστήριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα στοιχεία για το ΑΕΠ περιμένει και το Χρηματιστήριο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Μπορεί η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους να μην έχει τελεσφορήσει, ωστόσο το Χρηματιστήριο Αθηνών βρίσκει στήριγμα σε δεικτοβαρείς μετοχές για να συνεχίσει την αντίδραση που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή.

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 779,42μονάδες σημειώνοντας ήπια άνοδο 0,34%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,98 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 31 μετοχές, 30 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.

Το ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται στα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ πρώτου τριμήνου που δημοσιεύονται σήμερα Δευτέρα.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της ΔΕΗ (+4,76% στα 2,158 ευρώ), της Lamda Development(+1,62% στα 6,280 ευρώ) και των ΕΛΠΕ(+1,09% στα 7,430 ευρώ).

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,40%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,15%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Αλουμύλ+6,67% και Κλουκίνας-Λάππας+4,72%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Fieratex-29,31% και Unibios -12,46%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider