Μάχη για τις 800 μονάδες δίνει το Χρηματιστήριο λόγω Folli Follie και ομίλου Κόκκαλη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μάχη για τις 800 μονάδες δίνει το Χρηματιστήριο λόγω Folli Follie και ομίλου Κόκκαλη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πιέσεις δέχεται την Τρίτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τη μεταβλητότητα να είναι αυξημένη λόγω των διακυμάνσεων της μετοχής της FF Group, αλλά και των μετοχών εταιρειών του Ομίλου Intracom που καταγράφουν limit down.

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 800,05 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,22%. Ανοδικά κινούνται 17 μετοχές, 88 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ.

Χρηματιστηριακοί αναλυτές εκτιμούν ότι η μεταβλητότητα ήρθε για να μείνει στον τίτλο της FF Group δεδομένου ότι οι έλεγχοι των ορκωτών ελεγκτών, της ΕΛΤΕ και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα κρατήσουν για περισσότερες από 60 ημέρες.

Η μετοχή της FF Goup είναι στα 6,80 ευρώ και καταγράφει πτώση 11%.

Sell off πλήττει τις μετοχές του ομίλου της Intracom, εν μέσω ανησυχιών πως το αμερικανικό fund QCM θα στοχεύσει και αυτές τις εταιρείες. Η Intralot υποχωρεί 28,98%, η Intracom είναι στο -25,92%, ενώ η Ιντρακατ είναι στο -12,10%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,49%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,39%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Παπουτσάνης+4,19% και MIG+3,91%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ -4,71% και Τεχνική Ολυμπιακή -3,37%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «κλειστό συμβόλαιο» 5 χρόνων και 3 έτη παγωμένα ενοίκια

Γαλάζια δίχτυα προς το 42% - Η ένταξη των νοσηλευτών στα ΒΑΕ ανοίγει ορέξεις - Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ

Εφορία: Μαζικές κλήσεις και emails σε φορολογούμενους με εκκρεμότητες - Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Φόρτωση BOLM...
reader insider