Μεικτά πρόσημα στη Wall Street λίγο πριν την αλλαγή του έτους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μεικτά πρόσημα στη Wall Street λίγο πριν την αλλαγή του έτους
Οι επενδυτές αναμένουν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ήπιες μεταβολές σημειώνουν οι δείκτες στη Wall Street την Τρίτη, έπειτα από την «κακή» αρχή στην εβδομάδα όπου και οι τρεις δείκτες κατέγραψαν απώλειες με βαρίδι τις τεχνολογικές μετοχές.

Οι επενδυτές αναμένουν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) αργότερα μέσα στην ημέρα που θα δώσουν μία εικόνα για τις διαφωνίες μεταξύ των υπευθύνων χάραξης πολιτικής σχετικά με την απόφαση να μειώσουν για τρίτη φορά τα επιτόκια.

Ειδικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,18% στις 48.375 μονάδες, ενώ ο διευρυμένος S&P 500 διολισθαίνει 0,09% στις 6.899 μονάδες. Ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται υψηλότερα κατά 0,1% στις 23.445 μονάδες.

Ο Τραμπ νωρίτερα εξαπέλυσε μία ακόμη λεκτική επίθεση εναντίον του διοικητή της Fed, Τζερόμ Πάουελ, αποκαλώντας τον «ηλίθιο» και απειλώντας να τον μηνύσει για «βαριά ανικανότητα» κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου επικρίνοντας τον για τις διαδικασίες ανακαίνισης της έδρας της Fed. «Θα ήθελα πολύ να τον απολύσω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέα δεδομένα στην εργασία το 2026 - Πρεμιέρα με 13ωρο, αυξήσεις και fast track προσλήψεις

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Λήγει η προθεσμία - Τα πρόστιμα

Πόσο κόστισαν οι βίλες και οι επενδύσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider