Με οριακή άνοδο άνοιξε η Wall Street

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με οριακή άνοδο άνοιξε η Wall Street

Με μικρή άνοδο άνοιξε τη Δευτέρα η Wall Street παρά την πτώση της τιμής του πετρελαίου κάτω από τα 35 δολάρια, σημειώνοντας ιστορικό χαμηλό έξι ετών.

Το βλέμμα των επενδυτών παραμένει στραμμένο στη συνεδρίαση της Fed και την αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων, η οποία θα είναι η πρώτη μετά από εννέα χρόνια.

Ανοδικά κινήθηκαν και τα futures, πάντα με κινητήρια δύναμη τη Fed. Όπως σημειώνει ο Chris Scicluna, επικεφαλής της εταιρείας οικονομικών ερευνών, Daiwa Capital Markets, «δεν αναμένονται εκπλήξεις για το τι θα αποφασίσει η Fed στη συνάντηση της ερχόμενης Τετάρτης καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι θα έχουμε αύξηση των επιτοκίων, η οποία θα είναι της τάξης του 0,25%-0,50% .

Στο ταμπλό, ο Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,09% στις 17.281,08 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύεται κατά 0,11% στις 2.014,58 μονάδες και ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,11% στις 4.936,54 μονάδες.

Στο μέτωπο της αγοράς, εκτός από την VeriFone η οποία ανακοίνωσε κέρδη, δεν αναμένονται άλλες σημαντικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για να μην χάσουν την ενίσχυση οι φορολογούμενοι

Πρόσληψη 411 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μισθό από 6.800 ευρώ

Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές της τηλεόρασης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider