Wall Street: Παύση στο ράλι εν αναμονή νέων καταλυτών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wall Street: Παύση στο ράλι εν αναμονή νέων καταλυτών
Οι δείκτες σημειώνουν ήπια πτώση, ξεκινώντας την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι και «κομμένη» καθώς την Παρασκευή είναι η Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών.

Τελευταία ενημέρωση 19:10

Παύση από τα ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας κάνει η Wall Street, με τους δείκτες να σημειώνουν ήπια πτώση, ξεκινώντας την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι και «κομμένη» καθώς την Παρασκευή είναι η Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών.

Ο βιομηχανικός Dow Jones υποχωρεί 0,37%, ο S&P 500 χάνει 0,2% και ο Nasdaq Composite σημειώνει πτώση 0,14%.

Η αγορά είναι σε τροχιά για τον πέμπτο διαδοχικό μήνα κερδών, με τον S&P 500 να σημειώνει άνοδο 2,3% την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Dow κέρδισε λίγο λιγότερο από 2% στην καλύτερη εβδομάδα του από τον Δεκέμβριο, πλησιάζοντας το επίπεδο των 40.000. Ο Nasdaq, εν τω μεταξύ, σημείωσε άνοδο 2,9%.

Η μετοχή της Intel σημειώνει πτώση 1,4%, έπειτα από το δημοσίευμα των Financial Times ότι η Κίνα θα μπλοκάρει τα τσιπ της σε κυβερνητικούς διακομιστές και υπολογιστές.

Η United Airlines υποχωρεί 3,7% αφού η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας δήλωσε ότι θα εντείνει τον έλεγχο κατά της αεροπορικής εταιρείας μετά από μια σειρά περιστατικών ασφάλειας.

Αντίθετα, η μετοχή της Boeing ενισχύεται 1,3%, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, Ντέιβ Καλχούν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider