Στη χειρότερη εβδομάδα του από τον Φεβρουάριο ο χρυσός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στη χειρότερη εβδομάδα του από τον Φεβρουάριο ο χρυσός
O xρυσός κατέγραψε μικρά κέρδη την Παρασκευή μετά από ένα τριήμερο πτωτικό σερί, όμως σε επίπεδο εβδομάδας κατέγραψε τη χειρότερη επίδοσή του εδώ και 4 μήνες

O xρυσός κατέγραψε μικρά κέρδη την Παρασκευή μετά από ένα τριήμερο πτωτικό σερί, όμως σε επίπεδο εβδομάδας κατέγραψε τη χειρότερη επίδοσή του εδώ και 4 μήνες λόγω των αυξήσεων επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες στην Ευρώπη.

Αναλυτικότερα, ο χρυσός παράδοσης Αυγούστου ενισχύθηκε 0,3% την Παρασκευή, για να διαμορφωθεί στα 1.929,60 δολάρια η ουγγιά. Στην εβδομάδα, το πολύτιμο μέταλλο υποχώρησε 2,1%, στη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Φεβρουάριο.

Το ασήμι παράδοσης Ιουλίου απώλεσε 0,5% στα 22,35 δολάρια η ουγγιά, ενώ στην εβδομάδα αποδυναμώθηκε 7,3%. Το παλλάδιο παράδοσης Σεπτεμβρίου κέρδισε 0,5%, στα 1.279 δολάρια η ουγγιά, με απώλειες 9,7% στην εβδομάδα, ενώ η πλατίνα παράδοσης Ιουλίου διολίσθησε 0,3%, στα 923,70 δολάρια η ουγγιά, με εβδομαδιαίες απώλειες 6,4%. Τέλος, ο χαλκός παράδοσης Ιουλίου βούτηξε 2,2% στα 3,80 δολάρια η λίβρα με εβδομαδιαία πτώση 2,2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η χειρότερη εβδομάδα του τριμήνου για τις ευρωαγορές - Καταβαραθρώθηκε 37% η Siemens Energy

«Έξωση» της Binance εξετάζει και το Βέλγιο

Ανακαλούνται 7,5 εκατ. παιχνίδια “Baby Shark” μετά από τραυματισμούς παιδιών

gazzetta
gazzetta reader insider insider