ΟΠΕΚ: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή της ζήτησης πετρελαίου σε προ πανδημίας επίπεδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΠΕΚ: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή της ζήτησης πετρελαίου σε προ πανδημίας επίπεδα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Χαιτάμ αλ-Γκαίς εκλέχθηκε νέος γενικός γραμματέας του Οργανισμού Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών.

Ο Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών (ΟΠΕΚ) αναμένει πως η παγκόσμια ζήτηση για τον «μαύρο χρυσό» θα επιστρέψει στα επίπεδα που βρισκόταν προ της πανδημίας του κορονοϊού στα τέλη του 2022.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Χαιτάμ αλ-Γκαίς από το Κουβέιτ, που εκλέχθηκε σήμερα νέος γενικός γραμματέας του ΟΠΕΚ, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο της Σαουδικής Αραβίας, Al Arabiya.

Ο αλ-Γκάις, που διαδέχεται στη θέση του γγ του Οργανισμού τον Νιγηριανό Μοχάμαντ Μπαρκίντο, θα αναλάβει επίσημα τα νέα καθήκοντα του την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία παράγουν «αόρατο» τοπικό ΑΕΠ;

Η Ρωσία εκπαιδεύει τα παιδιά της για τους πολέμους του μέλλοντος

Τέλος εποχής για το ιστορικό πολυκατάστημα Notos

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider